Papirulds isolering - Holstebro Tagrenovering ApS

Papirulds isolering

 

De færrste huse i Danmark er idag uden isloering. Siden 1961 har vi i Danmark haft et krav om isolering af nybyggede huse. Disse regler blev strammet bl.a. i forbindelse med energikrisen i 1977 og er senest reguleret i 2006. Det betyder, at er dit hus bare ti år gammelt, så er husets isolering faktisk ikke tidssvarende, og det er en økonomisk rigtig god idé at efterisolere.

Du kan selv tjekke din isolering på mindre end 5 minutter ved at gå en tur på loftet. Er huset fra før 1995, så har du sandsynligvis 100 mm isolering på loftet. Ligger isoleringen i uorden hist og her, er den trykket sammen nogle steder, og er der sprækker mellem måtter eller ruller, svarer den reelle isoleringsevne desværre ofte kun til den halve tykkelse. Ved at efterisolere kan du spare mange penge på varmeregningen.

 

Gode grunde til at vælge papirisolering fra CBI Danmark A/S

Papirgranulat består af organiske fibre, der ikke kradser eller klør ved anvendelse hverken for isolatøren, der placerer isoleringen i væg, gulv eller loft, eller for slutbrugeren, der benytter loftsrummet til opbevaring.

Organiske fibre tillader fugten at passere, uden det går ud over isoleringsevnen. Derfor kan dampspærren ofte undværes andre steder end ved badeværelset. Det giver et godt og mere naturligt indeklima, hvor ”Familien Danmark” ikke behøver at leve i en ”plasticpose,” men kan leve trygt og varmt i et hus, der kan ånde og håndtere kondens og fugt på en naturlig måde.

Efterisolering med Papiruld giver bedre indeklima og sparer penge.

Efterisolering med Papiruld sker ved indblæsning af løst fyld. Det betyder, at det lægger sig i alle hulrum og danner en sammenhængende flade uden kuldebroer. Luftens fugt vil få Papirulden til at danne en tynd "skorpe", der holder den liggende fast. Samtidig vil du let kunne komme til ledning og rør under isoleringen - og bare skrubbe Papirulden tilbage igen. Papiruld hverken klør eller kradser.

Samtidig med en høj-effektiv isolering, bedre indeklima, maksimal brandmodstand og lydisolering, beskyttelse mod varme og kulde så vil man også opleve energibesparelse, som kan mærkes på pengepungen.

Før isolering med Papiruld fra CBI
Den eksisterende isolering slutter ikke tæt i samlingerne. Det giver kuldebroer, hvor varmen slipper igennem.

            

Efter isolering med Papiruld fra CBI
Papiruld lægger sig helt ind til alle former og fylder sprækker og revner, så det danner en tæt isolering.

 

Papiruld har et klimavenligt CO2 aftryk da det er lavet af gamle aviser, og de har nødvendige egenskaber i cellulosefibrene.
Papiruld har på flere måder en positiv effekt på klimaet. Du sparer penge på varmeregningen og nedbringer din egen CO2 udledning, når du efterisolerer.

 Tager du miljø og klima alvorligt, er Papiruld fra CBI derfor et oplagt valg.

 

 

Kompetent rådgivning

Alle isolatører, som anvender papirisolering fra CBI Danmark A/S, er certificerede isolatører, som har været på seminar omkring papirisolering og dets egenskaber samt indblæsning af det. ”Alt sammen noget, som betyder, at man kan forvente en høj faglig ekspertise, når isolatøren rådgiver om energibesparelser og udfører isolering af boligen”.

Et regneeksempel

Loft

Et loft på 130 m2 med en bestående isolering på 100 mm efterisoleres med 200 mm. Papiruld.

Omkostningen vil være på ca. 14.200,- kr. inkl. moms.

(Evt. udgift til at hæve gangbro m.v. er ikke medregnet)

Investeringen vil altså være tjent ind på 3 til 4 år.

Hulmur

Efterisolering af et hus med 75 m2 hulmur, der er uisoleret, vil koste ca. 10.600,- kr. inkl. moms.

Er hulmuren uisoleret vil besparelsen ca være det dobbelte.

Investeringen vil altså være tjent ind på 2 til 3 år.

Oven i dette kan du lægge den værdistigning, huset er blevet tilført.

Se Galleri for flere billeder Galleri

Læs mere på www.cbidanmark.dk